Onze domeinen

 

SillyButterfly beheert de volgende internet-domeinen:

 

 • sillybutterfly.nl, is ons eigen hoofddomein. Zonder subdomein is het de website van de uitgeverij. Er zijn momenteel twee subdomeinen actief:
 • bolliepollie.nl, speciale site voor de boeken over de kabouters "Bollie en Pollie"
   
 • erbenet.nl. Een heel oude domeinnaam uit de tijd dat wij door het leven gingen als "adviesbureau Èrbé" en later "automatiseringsbureau RB Plus". De computers van de Kamer van Koophandel kennen geen accenten, vandaar die hernoeming. Bij de migratie naar "Robohost" werd de functie van dit domein gedeeltelijk overgenomen door sbgs.nl, maar vanaf de migratie naar "Strato" werd dit weer het hoofddomein, bij de daarop volgende migratie was weer SBGS.NL het hoofddomein. Deze twee domeinen wisselen van functie bij elke migratie.
  Onder dit domein hangen een aantal subdomeinen:
  • ajna.erbenet.nl, de site van Healingpraktijk Ajna. Begon ooit als ajna.nu. Na allerlei perikelen moesten we die domeinnaam opgegeven. En dan is het handig (en voordelig) als je een andere kapstok binnen bereik hebt...
  • aenr.erbenet.nl gaat de site worden waarop privé-infomatie van Anja Vijfhuizen en Richard van Dijk zal worden bijgehouden. Dit heeft, vanwege het privé-karakter, een lage prioriteit. Voorlopig linkt dit domein automatisch door naar erbenet.synology.me (aka thuis.sbgs.nl), ofwel naar ons thuis.
  • server.erbenet.nl, déze site.
    
 • SGBS.NL, ons hoofddomein als Erbenet.NL het niet is (zie boven). Lijdt verder een tamelijk slapend bestaan.
   
 • Vuurplaats.EU, domein van een camping in Roemenië. In eerste instantie hebben wij een website voor de camping gebouwd met het programma Netfusion in ouderwets HTML, maar dat bleek in de praktijk moeilijk te beheren. Na overleg met de klant is besloten over te stappen naar een CMS. Gelukkig vonden zij iemand die het voor hen wilde bouwen in Wordpress. Wij blijven de site beheren. Als laatste domein migreerde ook dit naar onze VPS bij Strato en later weer verder. Ditmaal ging de migratie zonder problemen en na het installeren van Roundcube als webmail konden ze er helemaal mee instemmen.
  Binnenkort gaan wij dit domein overdragen aan de nieuwe eigenaren van de camping.